Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sent mål fällde SFK

Selånger bjöd upp till kamp mot IFK Luleå och det var länge en jämn drabbning. I andra var Luleå starkare och gjorde också ett mål.

– Vi gör en maxprestation, jag är nöjd med allt utom resultatet.

Det säger Selångers tränare Anders Högman som tvingades lämna två tunga pjäser hemma. Såväl lagets starke mittback Erik Löfgren som målfarlige Dennis Andersson hindrades från att spela av förkylningar. Selånger började ändå starkt och skapade en hel del mot tunga Luleå.

– Det var en jämn första halvlek, i andra var de lite bättre än oss och man ska komma i håg att de är ett mycket bättre lag än oss, de är i en helt annan division, säger Högman.

Det dröjde ändå till matchminut 79 innan Patrik Petersen kunde ge Luleå ledningen. Selångers Stefan Grönlund var nära att kvittera på en giftig frispark. Men Luleås målvakt Lauri Rönkkö satte stopp för det.

– Deras målvakt gör en jätteräddning, säger Högman.

Selånger ligger på nedflyttningsplats, men det är inget som håller tränare Anders Högman vaken om nätterna.

– Nej, vi är tippade sista av alla, den som har läst på vet att alla de andra lagen är bättre än oss. Vi har ingen anledning att känna press och har alla möjligheter att göra något bra. Vi presterar match efter match, sedan får vi se hur långt det räcker.

Inför avslutningen är formen stabil.

– Vi gör en maxprestation mot Luleå, vi kan inte spela mycket bättre än vad vi gör i dag. Sammantaget är jag nöd med allt utom resultatet.