Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sex raka segrar för Klockarbergets BK Ungdom - efter 8–3 mot Timrå

Klockarbergets BK Ungdom och Timrå har två helt olika formkurvor. Klockarbergets BK Ungdom vann söndagens möte i Timrå Sporthall och har därmed sex raka segrar i division 1 Mittsverige i innebandy. Hemmalaget Timrå däremot har åtta raka förluster. Matchen slutade 3–8 (2-3, 1-3, 0-2).

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Klockarbergets BK Ungdoms Maja Blom, som stod för hela fem mål i matchen. Maja Medelberg gjorde dom andra tre målen för Klockarbergets BK Ungdom, målen för Timrå gjordes av Tove Holm, Sanna Wahlroos och Tyra Vestin.

Det här betyder att Timrå ligger kvar på tionde och sista plats i tabellen, och Klockarbergets BK Ungdom på andra plats.

Söndag 20 januari 12.00 spelar Timrå borta mot Härnösand. Klockarbergets BK Ungdom möter Bollnäs hemma i Njurundahallen lördag 19 januari 16.00.