Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Shake Dagbok 4 dec

Hej på er! Denna dagen har likt dom senaste innan dansbandskampen varit händelserik och rolig. De senaste dagarna har Fredrik legat med hög feber, så det var skönt at se honom på benen pigg och kry igen!

Tidigare på dagen var vi på Eon Arena för att pröva ljudet för kvällens pausframträdande under hockey matchen. Vi passade även på att träffa lagkapten Pär Styf som ställde upp på en reklamsnutt åt oss, tack Pär och alla

i Timrå IK som ställt upp med den fina reklamen i jumbotronen och alla flyers som delades ut av dom snälla ungdomarna, tack för ert jobb!

Efter det bar det hemåt en stund för att packa det sista, bära ut soporna och dubbelkolla att allt är med i väskan inför helgen. Väl framme gjorde Peppe och Christine sig redo för sitt framträdande i periodpausen, först bjöd de på nationalsången, något som verkar bringa tur eftersom Timrå vunnit varje gång de gjort det!

Framträdandet gick galant, vem vet när vi får höra modern dansmusik i EON Arena nästa gång?

Efter hockeyn (som sagt Timrå vann) satte vi oss i bussen för att resa ner till dansbandskampen. På ett mackstopp träffade vi en jätteschysst kille som hette Magnus som fick lift av oss söderut för att träffa sin syster i Stockholm innan jul, lycka till Magnus!

När dom sista orden skrivs har vi just kommit fram till Strängnäs och ska krypa ner i buss-sängarna. Staging och annat väntar imorgon så det gäller att vara utvilad.

Vi tackar för allt stöd hittills, Glöm nu inte att rösta på oss i kväll. Ha det fint sålänge!