Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Shake från Timrå till final i Dansbandskampen

Shake från Timrå är klara för final i Dansbandskampen nästa lördag, 20 december.
De valdes in av jurymedlemmen Anna Mourou, efter sin starka insats förra lördagen.
Det känns sjukt bra att vara klar för final, säger sångaren och keyboardisten Peter ”Peppe” Söderström, till ST.

Shake gjorde två mycket starka framträdanden förra lördagen i Dansbandskampen med Duffys energiska popdänga, Mercy och dansbandsklassikern Du Ringde Från Flen som de arrangerade om helt till en ballad.

I går kväll blev de klara för finalen nästa lördag, sedan jurymedlemmen Anna Mourou valt in dem till finalen.

Vi gjorda utan tvekan bra prestationer och känner oss jättenöjda med vår insats. Fullträffen var nog arrangemanget i dansbandsklassikern. Det känns fantastiskt det räckte ända till final. Det var oerhört nervöst att sitta i greenroom och vänta på juryns val, säger Peter Söderström till ST, bara minuterna efter direktsändningens slut.

Det betyder oerhört mycket att komma med i så här stora sammanhang eftersom vi kan nå ut till många fler människor.

Nu blir det fest i kväll med alla branschkollegor, publik och produktionsteamet på plats i Strängnäs. Sedan börjar vi ladda för finalen i morgon.

Peter Söderström – och resten av bandet - är oerhört tacksamma för allt stöd de fått av danspubliken, runt om i landet och fansen på hemmaplan i Timrå och Sundsvall.

Puss och kram och tusen tack till alla som röstat på oss och stöttat oss under Dansbandskampen, säger Peter Söderström.

Scotts och Larz Kristerz röstades in av tittarna och går därmed obesegrade genom tävlingen fram till finalen. Jurymedlemmen Magnus Carlsson valde in CC & Lee till finalen och Thomas Deutgens val blev Bengt Hennings.

Det sjätte bandet i finalen är ”Tittarnas joker” som kvalificerar sig genom en omröstning på SVT:s hemsida svt.se/dansbandskampen - där besökarna kan rösta på de övriga 21 banden som tävlat i Dansbandskampen under säsongen. Röstningen startade efter sändningen igår och på och avslutas måndag 15 december klockan 12.00.