Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SHL-spelaren återvänder till Timrå IK – öppnar för att stanna säsongen ut

Knäskadade Johan Persson har återvänt till Färjestad.
Nu lånas en annan forward ut till Timrå IK.
Victor Ejdsell ansluter – och öppnar för att stanna en längre tid.

Annons

Det handlar om ett välbekant namn. Victor Ejdsell har gjort flera matcher med Timrå tidigare under säsongen och nu lånas den store Färjestadsspelaren ut på nytt.

Åtta matcher har det blivit för Ejdsell i Timråtröjan den här vintern och då har han producerat fem assistpoäng. I Färjestad har han noterats för nio matcher och ett mål.

– Det känns kanon. Jag har varit där förut och trivdes jättebra, så jag är glad att det blev så här, säger Ejdsell till ST-sporten.

– Hemma i Karlstad är det många forwards nu och en väldigt bred trupp, så det här är en bra lösning för mig.

Ejdsell ersätter därmed ett annat Färjestadslån i form av Johan Persson. Persson skadade nyligen knät och blir borta en tid framöver.

LÄS MER: Sundsvallsbacken om smällen mot huvudet: "Det svartnade"

Forwarden är inlånad till vidare, men öppnar för att stanna länge i Timrå.

– Vi har inte kommit så långt ännu. Självklart vill jag spela med Färjestad, men om det inte går och jag får spela i Timrå så vill jag gärna vara där även efter att transferfönstret stängt. Men det är något som Färjestad och Timrå får bestämma, säger han.

Victor Ejdsell kommer till Timrå på torsdagen och är aktuell för spel mot Mora på lördag.

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK. Ladda ner ST:s nya app till Iphone eller Android.