Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oskar Drugge klar för Timrå IK: "En spelskicklig back med ett bra skott"

Under onsdagen kunde Timrå IK meddela att Oskar Drugge ansluter till klubben. Kontraktet gäller över säsongen 2019 till 2020, skriver man i ett pressmeddelande.

Annons

Oskar Drugge har spelat i HockeyAllsvenskan i tre säsonger, vara de två senaste i Västervik. Den gångna säsongen producerade han 26 (5+21) poäng på 50 matcher den senaste poängen vilket gav honom en tredjeplats i poängligan för backar. Det i ett lag som var tvunget att kvala sig kvar i HockeyAllsvenskan. Poängskörden gav eko i hockeyvärlden och nu får han chansen att visa upp sig i SHL.- Oskar Drugge är en spelskicklig back med ett bra skott, vilket han har visat under säsongen som var med sin poängskörd. Det ska bli väldigt spännande att se hans vidareutveckling i SHL nästa säsong, säger Kent Norberg, sportchef i Timrå IK, i ett pressmeddelande.

Även Oskar Drugge ser framemot att spela med Timrå IK.

- Det ska bli grymt roligt att vara del av Timrå IK och deras resa i SHL. Timrå känns som en optimal plats för mig att fortsätta utvecklas som spelare och människa. Jag ser fram emot att komma upp och bekanta mig med min nya hemstad., säger Oskar Drugge.

Mer läsning

Annons