Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrås glädjebesked: Kent Norberg fortsätter som sportchef

Artikel 18 av 74
Timrå IK:s silly season 2018
Visa alla artiklar

På måndagen har Timrå presenterat två nyheter som har rört spelarna.
Den tredje nyheten rör sportchefen, då Kent Norberg stannar som sportchef i Timrå, fram till 2021.
– Det ska bli fantastiskt kul att fokusera på hockeyn till 100% igen, säger Kent "Nubben" Norberg till klubbens hemsida.

Annons
Kent Norberg blir kvar som sportchef och satsar allt på just det.Bild: Pär Olert/Bildbyrån

Kent "Nubben" Norberg är en av de starkaste profilerna i Timrå IK, där han under många års tid varit klubbens sportchef.

På måndagen meddelade klubben något som lär glädja de allra flesta fans: Kent Norberg blir kvar i klubben som sportchef.

– Kent är en mycket viktig person för Timrå IKs framtida utveckling. Hans erfarenhet och kontaktnät är vad föreningen behöver just nu. Han kommer att ansvara för uppbyggnaden av vår framtida sportorganisation, säger ordförande Lars Backlund till klubbens hemsida.

De senaste åren har Kent Norberg kombinerat sportchefsjobbet med andra jobb, men i och med att Timrå tagit steget upp till SHL, kommer han nu vara sportchef i klubben till 100 procent.

– Det ska bli fantastiskt kul att fokusera på hockeyn till 100% igen samtidigt som det kommer att bli en stor utmaning att försöka etablera Timrå IK i SHL. För att göra det så krävs det att jag lägger full fokus på Timrå IK, förklarar han sitt beslut för klubbens hemsida.

Norberg blir kvar i klubben som sportchef i tre säsonger framåt, fram till 2021.

Alla artiklar i
Timrå IK:s silly season 2018
Annons