Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sidsjö-Böle slog Selånger efter Likita Louisons dubbel

Det blev Sidsjö-Böle som gick segrande ur mötet i division 4 Medelpad på bortaplan mot Selånger, med 4–0 (4–0).

– Vi gör i princip tre självmål i första halvlek men i andra halvlek tycker jag att vi är det bättre laget och det måste jag tycka är starkt av oss med en medelålder på max 18 år. Vi spelar moget och disciplinerat och är mycket nöjda trots 0-4, kommenterade Selångers tränare Mikael Öhman.

Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf:

– Vi genomför en bra första halvlek, vi är det spelförande laget och skapar en hel del farligheter utöver de fyra vi gör mål på. I andra går vi ner oss och låter Selånger ta över lite för mycket. Vårt eget spel blev slarvigt och hackigt, vi blir dock aldrig riktigt hotade och fredar oss väl de gånger de kommer igenom. En premiär är alltid en premiär och vi är nöjda med 4–0 och tre poäng.

Matchen avgjordes alltså redan i första halvleken. Bortalaget ledde med 4–0 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

Likita Louison gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Joakim Hamrin och Kalle Appelquist.

Selånger tar sig an Kubikenborg i nästa match borta lördag 11 maj 15.00. Sidsjö-Böle möter Kubikenborg hemma fredag 17 maj 20.00.