Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ska kommunen bli campingägare för tiggarna?

Annons

Märklig hantering av tiggarlägret och nu borde väl kommunens representanter tänka till och agera. Är det verkligen rimligt att flytta detta läger? Är det korrekt handlat av Sundsvalls kommun att låta barn vistas i husvagnar vintertid? Är det rätt att ta i från barn möjligheten att gå i skola i sitt hemland. Anses det som ett arbete numera att tigga i Sundsvalls kommun? Varför gör inte Sundsvalls kommun det enda rätta och avhyser dessa tiggare och skaffar fram busstransport till hemlandet.

Varför skall just vi skattebetalare finansiera boende åt de migranter som för länge sedan passerat de tre månader de har rätt att vistas här? Tänk om och gör det enda rätta. Eller är det så att Sundsvalls kommun etablerar sig som campingägare nu vid Norrporten? Det är ju endast på just en camping man har rätt att stå med husvagn.

Tant Agnes

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel