Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skämmes politiker!

Kommunalpolitikerna i Sundsvall borde skämmas! Här har det varslats om att det blir stora besparingar inom socialtjänsten. Det har varit gigantiska neddragningar inom skolan, följden av detta är att det praktiskt taget inte finns några resurser för barn med särskilda behov. Om ni nu inte anser att de utslagna, eller gamla har något större värde i vårt samhälle så tycker jag i alla fall att det skulle satsas på vår framtid, barnen.

I dessa bistra tiden har ni en arkitekt tävling för att få fram ett förslag till ett scenhus för hela 350 miljoner! Det borde enligt mig vara folkomröstning om vi ska ha något scenhus, tror att de flesta av sundsvalls befolkning nog skulle rösta för att barnen och de äldre fick det bättre istället. Det skulle vara intressant att få en vettig förklaring av någon ansvarig politiker. Då vill jag inte ha något trams om att det redan är budgeterat och EU pengar, affärslivet och så vidare. Om man har sunt förnuft och inte är ute för att bygga ett monument över sig själv så inser man att ett scenhus är en omöjlighet så länge det måste sparas på annat håll. För att dra ner det på en lite mer vardaglig nivå så kan man ju tänka sig att jag har sparat pengar till en utlandsresa och min värmepanna går sönder. Inte sjutton åker jag utomlands då! Delar jag upp min lön i olika poster så kan jag i alla fall inte säga åt mina barn att "jag är ledsen barn, matpengarna är slut men ni kan få ett par nya skor eller gå på bio" . Man tar där det finns och lägger där det fattas!

Rabiat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel