Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skärpning, Mitthem – som sjuk i MS och kol drabbas man hårt av trasig ventilation

Nu har jag lessnat på att ventilationssystemet står helt stilla ofta. Det blir konstig lukt i badrummet, och vill man ha in luft får man öppna balkongen och fönster ofta. Så här ska det inte vara Mitthem!

Ni måste undersöka systemet varför det återkommande slår av. Jag har felanmält detta sex gånger till er, och som hyresgäst, finner jag det otroligt konstigt att ni inte kan åtgärda så att systemet inte slår av som det gör nu.

Det måste vara fel på systemet när ventilation slår av. Nu när detta skrivs är det lördag och det ”åtgärdas” på måndag kommande vecka. Det blir extra tungt för mig eftersom jag har sjukdomarna MS och kol. Nu är jag ofta på balkongen för att få frisk luft.

Ni, Mitthem måste åtgärda detta. Hyresgäster lider av detta, jag gör det på grund av min sjukdomsbild.

Leif Nyström

SVAR DIREKT:

Först och främst vill vi börja med att beklaga att ventilationen inte har fungerat som den ska. Vi är medvetna om problemet och vi arbetar självklart så snabbt vi kan för att fixa ventilationen. Innan påskhelgen gjorde vi en provisorisk lösning. Nu arbetar vi vidare och hoppas ventilationen ska vara åtgärdad inom kort. 

Linda Backlund Sjölén

Kommunikatör

Läs också:

Höjda hyror men kalla element – jag har bråkat länge med Timråbo

Som villaägare är det vår skyldighet att se till att sotarna kan sköta sitt jobb

Lyxutrustade lägenheter är inget för oss vanliga invånare – bygg billigt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel