Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skivaktuella bröder ger konsert i Ånge – hyllar Louis Armstrongs gärningar

På söndag kommer Medborgarhusets salong dränkas av bland annat tradjazzens toner. Detta då skivaktuella Leon Falk Satchmo tribute gästar Ånge för en konsert tillsammans med Ånge musiksällskap och elever från Ånge musikskola.

I torsdags släppte Leon Falk Satchmo Tribute sin första skiva, och på söndag gör de sin första spelning i Ånge. En ort där tre av kvintetten också har sina rötter.

Förutom bandets namngivare Leon Falk så återfinns även Adam Falk och Uno Dvärby i laguppställningen för bandet som hyllar – enligt egen utsago – "en av 1900-talets absolut mest betydelsefulla musiker", Louis Armstrong.

TV: Se ett smakprov på hur det kommer låta i Medborgarhuset i Ånge nu på söndag

Men det är inte bara tradjazz som återfinns på helgens kulturpalett i Ånge. På lördag gästar Norrdans Teaterverkstan med föreställningen Castaways, en dansföreställning med Norrdans yngre dansare i laguppställningen.