Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skúlason på väg till Belgien – kan innebära mer pengar till GIF

Ari Skúlason lämnade GIF Sundsvall med ett halvår kvar på kontraktet för Odense. Nu ryktas han lämna Odense för belgiska Lokeren. Något som kan innebära ytterligare ekonomiskt tillskott för GIF Sundsvall då det finns en vidareförsäljningsklausul.

Arí Skúlason har de senaste säsongerna spelat i danska Odense där han blivit ordinarie vänsterback efter att han sålts av GIF Sundsvall som mittfältare. Samtidigt har Skúlason tagit platsen som vänsterback i det isländska landslaget och spelade alla matcher i EM som nyss tog slut för Island.

Det har gjort att klubbar ute i Europa har fått upp ögonen för den lille vänsterbacken som har ett halvår kvar på kontraktet med Odense.

Enligt den belgiska tidningen Het Nieuwsblad kan Skúlason vara på väg till Lokeren. Om Skúlason lämnar det danska laget innan kontraktet går ut kan det komma att påverka GIF Sundsvalls ekonomi positivt. När islänningen såldes från GIF till Odense ska en vidareförsäljningsklausul ha förhandlats in i affären, likt det GIF gjorde med Malmö när de värvade Emil Forsberg.

I Lokeren skulle Skúlason bli lagkamrat med Sverrir Ingi Ingason, som spelade 48 minuter för Island i EM.

LÄS MER: Bud på Ari - kan ge GIF pengar