Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skúlason väntar på GIF:s erbjudande

Örebro SK fortsätter att visa starkt intresse för GIF:s spelmotor Ari Skúlason.

Men islänningen vill höra vad GIF Sundsvall har att erbjuda innan han lyssnar på andra anbud.

Islänningen hade ett första möte för att diskutera framtiden med GIF:s sportchef på talangsidan, Urban Hagblom, i måndags.

– Vi har en positiv dialog med Ari och hans rådgivare så får vi se om vi kan lösa det på bästa vis för alla parter, säger Urban Hagblom.

Det handlar bland annat om hur man ska underlätta kommunikationerna med Island för familjen Skúlason, som väntar tillökning nästa vecka.

När ST-sport pratade med Skúlason i går hade GIF inte erbjudit något kontraktsförslag – än, men samtliga parter räknade med att så skulle ske inom kort.

– Förhoppningsvis finns det något att ta ställning till så snart som möjligt för det finns fler klubbar som vill ha ett svar av mig, säger Ari Skúlason.

Men du vill höra vad GIF säger först?

– Ja, jag stänger inga dörrar för Giffarna.

Klubbarna det handlar om är fortsatt IFK Norrköping och en norsk klubb. Men det är Örebro som ligger på hårdast.

– Det är klubbar som kommit med bud, men tar det för lång tid innan de får ett svar så byter de fokus, säger Ari Skúlason.