Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skulle hjälpa en vän – släpades ur bil och misshandlades svårt av vännens kamrater

En man skulle hjälpa en vän att hyra en bil. När han sedan backade ur och inte längre ville hjälpa till ska han ha misshandlats med slag och sparkar på en gata i Sundsvall.

Det var strax efter klockan 15.00 på torsdagen som en polispatrull larmades till en adress i Sundsvall med anledning av en misshandel.

– I anmälan står det att en man blev kontaktad av en kamrat som ville träffas. Kamraten ville att mannen skulle hyra en bil och skjutsa honom och två av hans vänner till en adress i Sundsvall, säger Patrik Sundlöf, förundersökningsledare vid polisen.

När de sedan träffas vill mannen inte längre hjälpa de andra tre personerna att hyra bilen.

– Han blir då utsliten ur en bil av kamratens vänner. De sliter ut honom på marken och mannen blir slagen i ansiktet, knäad i magen och sparkad på kroppen, säger Patrik Sundlöf.

De tre männen försvinner sedan från platsen. Polis och ambulans kommer dit och den misshandlade mannen förs till sjukhus för undersökning.

Både den misshandlade mannen och hans kamrat, som nu är misstänkt för grov misshandel, är i 20-årsåldern. Vilka de andra två männen var finns inte upprättat i polisanmälan.