Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anita Lodin 50 år

Annons
50 år fyller i morgon Anita Lodin, Kvissleby.
Hon är född och uppvuxen i Sundsvall. Förutom en åtta års sejour i Bollnäs så har hon bott i hemtrakterna hela livet. 1994 flyttade hon hem från Bollnäs och bosatte sig då i Kvissleby.
Hon har en gedigen utbildning och har studerat bland annat ekonomi, juridik, kaos och social kompetens, barn med särskilda behov och pedagogik. Hon har arbetat aktivt inom skolan under 16 år och suttit med i skolstyrelser, föräldraföreningar och även varit engagerad inom NBV.
Nu är hon mamma på heltid och tycker det är härligt. Hon ser barn som livets största gåva och har haft förmånen att under åren fått träffa många genom sina egna barn.
Familjen består av blivande maken Björn och döttrarna Eleni och Angelica samt hennes sambo Markus och lilla dotter Emma, drygt 1 år. Hon är mormors lilla go-snöre.
Jubilaren är en positiv och levnadsglad person som älskar att fylla år. Nu är hon äntligen framme vid 50 dessutom på Sveriges första röda nationaldag. Efter en svår sjukdom har hon lärt sig uppskatta livet än mer och är glad för att få hänga med ett år till. Bara det är en anledning att fira, tycker hon.
Födelsedagen firar hon i hemmet med alla sina nära och kära som vill vara med.

Mer läsning

Annons