Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ann-Christin Johansson har avlidit

Annons
Ann-Christin Johansson, född Persson, Sundsbruk, har avlidit 55 år gammal.
Hon kom Indal där hon i unga år hade anställning som servitris på Lidens pensionat. Hon flyttade till Sundsvall där hon fortsatte i restaurangbranschen på Prag-grillen.
I början av 1970-talet flyttade hon till Sundsbruk och träffade sin blivande make Bosse på anrika Wivex danspalats, nyårsaftonen 1972. Paret gifte sig 1988 i Lissabon.
Hon utbildade sig till sjukvårdsbiträde och jobbade som detta på både gamla och nya Sundsvalls sjukhus under 20 års tid. En medfödd lever- och hjärtsjukdom tvingade henne till hjärtoperation i Umeå 1995 och hon blev sedan sjukpensionerad.
Hennes stora intressen var sång, musik och dans liksom att vara ute i naturen, fiska, plocka bär och svamp, intressen som aktivt delades av hennes make. Omtanke om hemmet och familjen stod hela tiden i fokus och hon hade stora matlagningsfärdigheter, något hennes stora kreations- och skaparförmåga och konstnärliga läggning blev uttryck för. Humor och livsglädje drev henne framåt och ytterligare en hjärtoperation skulle ge henne ett bättre liv, men hon avled i sviterna efter en andra hjärtoperation i Umeå den 14 november.
Närmast sörjande är maken Bosse, dottern Veronica samt barnbarnen Peter, John och Labolina, systern Louise och bröderna Sven och Lasse.

Mer läsning

Annons