Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ann Nordin har avlidit

/

Annons
Ann Nordin, född Johanson, Njurunda, har avlidit i en ålder av 58 år.
Ann var född och uppvuxen i Njurunda. Grundskolan på Kyrkmon följdes av ett år på husmodersskola i Njurundabommen samt två år i Haga.
Hon träffade sin blivande make Lennart 1963 och de flyttade till en tvåa i Haga. De gifte sig 1969. Första dottern, Annelie, föddes 1970 och fem år senare kom Anette, kallad Nettan.
1974 flyttade familjen till Klockarberget och där har Ann trivts väldigt bra.
Hennes yrkesbana började på Epa i Skönsberg och därefter jobbade hon i två olika Konsumbutiker på Skönsmon. De sista yrkesverksamma åren jobbade hon på Nivrenahallen i Kvissleby. En hjärtinfarkt gjorde att hon de senaste tio åren varit sjukpensionär.
Anns stora intressen var familjen, hemmet och den egna trädgården. Det var viktigt för henne att finnas till hands när andra behövde stöd. Ann hade också många vänner bland grannar, släkt och arbetskamrater som betydde mycket för henne. På senare år har hon ägnat mycket tid och kärlek till de två barnbarnen, Adrian och William.
Ann lämnar ett stort tomrum i mångas liv och de närmast sörjande är maken Lennart, barnen Annelie och Nettan med familjer samt mamma Carin.

Mer läsning

Annons