Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna-Lena Uhlin 30 år

/

Annons
30 år fyller i dag Anna-Lena Uhlin, Sundsvall och Uddevalla.
Hon växte upp i Stockvik, Sundsvall, och är äldst av fem syskon. Direkt efter gymnasiet, där hon läste handel och kontor vid Hedbergska skolan, fick hon praktik vid ett konsultföretag inom styr- och reglerteknik. Det var det bästa jobb hon haft, även om hon inte visste det då eftersom det var hennes första. Hon skötte bland annat ekonomi och de 15 anställda. Efter fyra år övergick hon till TryggHansa och ett jobb som försäkringsrådgivare. Där var hon kvar i sex år, till våren 2004, då hon insåg att det var dags att sätta vissa planer i verket. Hon sade upp sig från jobbet och började hösten 2004 studera vid Komvux.
Hälsa och friskvård har alltid legat henne varmt om hjärtat och hon går nu en utbildning i Uddevalla, där hon pluggar för att bli friskvårdskonsulent/hälsopedagod.
Hon är en aktiv tjej som tränar styrka, spinning, pump med mera för att må bra. Som yngre spelade hon fotboll, var uttagen till landskapslaget Medelpad, och innebandy på elitnivå med IBK Sundsvall. 1997 gick korsbandet av och hon fick lägga skor och klubba på hyllan. Under rehabiliteringen lärde hon sig otroligt mycket och det har en viss del i varför hon gör det hon gör i dag.
En period delade hon med sig av sina kunskaper som innebandytränare för tjejer 12-13 år gamla. När studierna tog för mycket tid slutade hon. Anna-Lena tycker inte om att göra saker halvhjärtat.
Födelsedagen ska firas ordentligt, både med fest och middag på restaurang med familj och vänner. Att få ha de närmaste samlade tycker Anna-Lena är den bästa presenten.

Mer läsning

Annons