Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödsfall Kerstin Thunman

Annons
Kerstin Thunman, Fränsta, har avlidit 64 år gammal.
Kerstin föddes i Stockholm men har under livet flyttat runt mycket. För femton år sedan kom hon till Ånge för att starta ett företag med lokaliseringsbidrag, och trivdes så bra att hon blev kvar, även om flytten senare gick till Fränsta.
Kerstin gifte sig tidigt och fick en son med en cp-skada. Sedan fick hon ännu en son innan hon blev änka väldigt tidigt då hennes man dog i en olycka. Senare dog den äldste sonen när han var tolv år gammal.
Kerstin gifte om sig och fick dottern Anna-Karin. Senare skildes hon igen, men gifte om sig med Rolf, som dog för några år sedan.
Kerstin var en mycket engagerad person och egen företagare. Hon jobbade under några år på Bra Böcker i Skåne, sedan hade hon eget företag i direktreklambranschen. Hon drev också en postorderfirma som sålde handarbete och broderier.
Tillsammans med maken Rolf öppnade hon "Bättre begagnat" i Fränsta.
På fritiden var golf ett stort intresse, hon var aktiv i styrelsen och när hon blev sjuk var det en stor sorg för henne att inte längre orka spela. Hon sjöng även i kören i Torps församling.
Kerstin tyckte inte om att vara ensam och var oftast omgiven av vänner. Hon hade för det mesta också en hund vid sin sida. Kerstin levde ett rikt liv.
Närmast sörjande är sambon Lars, sonen Lars-Erik, dottern Anna-Karin och sex barnbarn, samt mor och två systrar.

Mer läsning

Annons