Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödsfall Ulla Ytterström Ahlstedt

Annons
Ulla Ytterström Ahlstedt har hastigt avlidit endast 51 år gammal.
Hon växte upp i Sundsvall men har levt hela sitt vuxna liv i Uppsala, där hon arbetade på Pharmacia Diagnostics. Hon var ledig därifrån under två perioder, först då hon studerade biomedicin och senare då hon adopterade sin son Jonas tillsammans med dåvarande maken Matts Ytterström.
1997 träffade hon Staffan Ahlstedt och de vigdes år 2000.
Ulla var en oerhört positiv människa, som aldrig såg problem som problem. Hon hade alltid siktet in i framtiden istället för att fastna i det förflutna. Hon hade lätt att knyta kontakter med människor och hade många vänner runt om i världen, då hon och Staffan reste mycket tillsammans, inte minst genom sina arbeten.
Ulla var ambitiös och hade alltid planer för framtiden. De sista två åren gick hon en kurs i Master of Business Administration på Handelshögsskolan i Stockholm, parallellt med sitt arbete. Ulla ville alltid vidare, och komma längre.
Hon var en ödmjuk och storsint människa och de som stod henne nära har idag stöd i sin sorg av hennes egna ord och positiva framåtanda.
Ulla hade också stark integritet och sa aldrig ett ont ord om någon, något som gjorde henne mycket populär och respekterad av omgivningen. Hon var också engagerad i sin omvärld, och stöttade under många år Läkare utan gränser. Dessutom hade hon fadderbarn i Bolivia.
Hon var aktiv och hade ett brinnande golfintresse, men ägnade sig åt olika motionsaktiviteter. Andra intressen hon hade var resor och musik.
Ulla sörjs närmast av maken Staffan, sonen Jonas och Staffans dotter Sara, mor Britta, en bror och en syster samt exmaken Matts.

Mer läsning

Annons