Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dödsfall Walter Nordvall

/

Annons
Walter Nordvall I Gisselåsen i Töva har avlidit i en ålder av 85 år. Han var uppväxt i Lövsjön i Sättna församling med många syskon. Han utbildade sig i unga år till möbelsnickare vid Sandö verkstadsskola.
1944 köpte han ett torp i Gisselåsen dit han flyttade med sina föräldrar. Han var denna plats trogen i hela sitt liv. 1945 gifte han sig med Frideborg Forsberg från grannbyn Västeråsen. Hon gick bort 2004. Paret fick två barn. Walter jobbade som byggnadssnickare fram till sin pensionering. Han var aldrig rädd att ställa upp när någon behövde en hjälpande hand. Snickarboden blev sedan hans stora intresse, där många fina alster tillverkats. Han var även i många år kursledare för kvällskurser i finsnickeri. Fiske och växthuset var andra stora intressen.
Tidigare var han även engagerad i IF Strategens olika verksamheter, och utsågs där till hedersmedlem, vilket han även var i Töva MUK.
Barnen, barnbarnen, barnbarnsbarnen och släkt och vänner låg honom varmt om hjärtat. Han var en omtyckt och glad person som aldrig hade långt till ett skratt.
Närmast sörjande är barnen Gunbritt och Tommy med familjer.

Mer läsning

Annons