Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Daniel Pettersson 40 år

/

Annons

40 år fyller den 3 februari Daniel Pettersson.

Han är född och uppvuxen i Sundsvall. Efter avslutad treårig industriteknik utbildning på Västermalmsgymnasiet blev det militärtjänstgöringen i Sollefteå 1994. Efter muck blev det jobb på Akzo Nobel. Efter cirka fyra år ville Daniel jobba med annat. Han fick jobb på RPK Sundsvall, avdelning 95. Det var en spännande tid att vara med på den gamla ­tiden på Sidsjö och även vara med att starta den nya verksamheten i Nacksta.

Flygrädd som Daniel är så var han med på ett studiebesök till Bergen år 2001, med mycket flygbyten. Ett starkt reseminne med ”ett härligt arbetslag”. Sedan 2002 jobbar Daniel på Anstalten Ljustadalen som kriminalvårdare och trivs mycket bra där. Att jobba med människor i stället för maskiner är något Daniel föredrar, när man kan försöka påverka och motivera till en förändring till det bättre för en medmänniska. Ett bra kvitto på en god arbetsinsats är att när han har hört efteråt att det har gått bra för någon.

Daniel har två pojkar ­Albin 9 och Helmer 11 år. Nu under vintertid blir det mycket skridskoåkning, på Lötta i Nolby. En hobby som de alla tre gillar.

Mer läsning

Annons