Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jörgen Stafrin 40 år

/

Annons

40 år fyller den 5 november Jörgen Stafrin, Granloholm.

Jörgen är född i Sundsvall och har en mor (Britt-Marie) och far (Hans) och syster (Pernilla). För närvarande så ska han börja jobba på kommunens Kom-i-jobb-satsning. Han har tidigare sysslat mycket med närradio och jobbat med second hand de senaste åren. 

Jörgen är skivsamlare som samlar vinyl, cd och lite stenkakor. Han gräver bland skivbackarna på loppisar, är flitig besökare på skivmässan i stan och åker till Stockholm minst en gång per år för att köpa skivor där. Dessutom har han en blogg om skivor (skivguide.blogspot.se), samt en hemsida om 80-talet (retrogalaxen.se). Han är också med i ett sällskap på Youtube som heter "Vinyl Community" där många skivsamlare över hela världen visar skivor för varandra med webcamera (youtube.se/user/TheRecordguide). 

Dessutom är Jörgen med i nykterhetsrörelsen och sitter i styrelsen för flera föreningar samt för föreningen Nej till EU i Sundsvall. I övrigt så älskar han gamla radioprogram, är intresserad av social- och arbetsmarknadspolitik och landskapsfotograferar.

 

Mer läsning

Annons