Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kent Selin 50 år

/

Annons

50 år fyller den 29 november Kent Selin, Sundsvall.

Kent har efter 30 år på Swedbank sadlat om och blivit egen företagare. Han driver Fastighetsbyrån som ingår i en franchisekedja som ägs av Swedbank.

Entreprenörsådran har funnits där hela tiden så han lever verkligen sin dröm nu. Det började redan i sju-åttaårsåldern med försäljning av liljekonvaljer i trappuppgångarna i Kvissleby där pappan drev en sportaffär. Sedan har det bara rullat på. På Swedbank har han haft tretton olika jobb, bland annat som bankchef för Swedbank i Sundsvall 2002–2007.

När han fyllde 40 köpte han en vasloppsbiljett till sig själv som present. Nu tio år senare har han avverkat tio långlopp i Sverige, Italien och Tyskland. Till vintern väntar Marcialonga, Vasaloppet och Årefjällsloppet så man kan verkligen säga att han blivit en skidnörd.

Han har en mycket nära relation till sina döttrar Johanna, 18, och Malin, 15, och har följt deras idrottsäventyr i fotboll och innebandy på nära håll. På senare år har de även gjort flera roliga resor ihop, bland annat till New York, London och Barcelona.

Födelsedagen firas med fest för nära och kära.           

Mer läsning

Annons