Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedag Ewa-Britt Norén

Annons
50 år fyller i dag Ewa-Britt Norén, Kvissleby.
Jubilaren är infödd Njurundabo och har förutom några år i staden bott hela livet i här. Hon är kommunalanställd och jobbar sedan 1999 som sekreterare till kommunalrådet Ewa Back. Det är ett omväxlande jobb hon trivs mycket bra med. Det innebär olika saker och ger nya lärdomar varje dag.
På fritiden ägnar hon sig åt hemmet och trädgården, just nu står omplacering av pelargonerna på tur. Tillsammans med maken Rolf, som hon varit gift med i 31 år, ska hon i dagarna starta en internet-butik för ventilationsutrustning. Den ska vända sig både till företag och privatpersoner, något de tror sig vara ensamma om i landet.
Sång och musik har alltid varit viktigt för henne. Tidigare framträdde hon tillsammans med sin far och bror på fester och vid äldreboenden. Nu sjunger och spelar hon med bland annat Ove Magnefors i Accordion-gruppen. Nästa framträdande är vid Kyrkans dagträff den 23 mars i Njurunda församlingsgård.
Hon ser fram emot att bli mormor och farmor men har ingen brådska med det. Själv blev hon mamma som 20-åring, till dottern Kristin. Fem år senare föddes sonen Anders.
Födelsedagen firas med den närmaste familjen. Till sommaren, närmare bestämt den 17 juni, blir det trädgårdsfest för släkt, vänner och grannar.

Mer läsning

Annons