Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar söndag 24 juli

/

Annons
Skådespelerskan Margreth Weivers fyller 79 år på söndag (24/7).
Stockholm (PM)
Margreth Weivers var barnskådespelare på Dramaten och har fortsatt att göra stora roller på nationalscenen. Hon har spelat på flera stadsteatrar, men också på Stockholms privatteatrar och tv-teatern. På film har hon bland annat gjort \"En kärlekshistoria\" och senast \"En häxa i familjen\". Senast hade hon en huvudroll i tv-serien \"Solbacken avd E\". Sedan 1947 är Margreth Weivers gift med skådespelaren Bertil Norström. (PM)
-
Operasångaren och skådespelaren Loa Falkman fyller 58 år på söndag (24/7).
Stockholm (PM)
Carl-Johan \"Loa\" Falkman är operasångaren som på senare år gjort succé även som skådespelare. Han debuterade på Operan i Stockholm 1973 och har bland annat spelat Don Giovanni i Moskva och \"Carmen\" på turné i USA. För huvudrollen i filmen \"Pensionat Oskar\" fick han en Guldbagge. I tv har han fått strålande kritik för roller i \"Dödsklockan\", \"Fru Marianne\" och komediserien \"Cleo\" de senaste åren. (PM)
-
Skådespelerskan och sångerskan Jennifer Lopez fyller 35 år på söndag (24/7).
Stockholm (PM)
Jennifer Lopez är en av den nya tidens största kändisar, sådana vars namn blir ett varumärke. Hon är från New York och fick efter en blygsam början inom filmen ett stort genombrott i \"Out of sight\" 1998. I Europa är hon ännu större som popsångerska. Dessutom har det skrivits spaltmil om hennes förhållanden. Sedan hon gjort slut med senaste pojkvän, skådespelaren Ben Affleck, har hon gift sig med sångaren Marc Anthony. (PM)
-

Bildtexter:

fd050724_1.jpg
Loa Falkman
Foto: Anders Wiklund/Scanpix

Mer läsning

Annons