Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar söndag 27 november 2005

/

Annons
Radiojournalisten Ulf Elfving fyller 63 år på söndag (27/11).
Stockholm (PM)
Ulf Elfving är starkt förknippad med radion sedan länge. Han har varit programledare för "Svensktoppen", men är mest känd för barnprogrammet "Upp till tretton" och nyhetsprogrammet "Efter tre". I början av 90-talet gick han över till reklamradion, men har på senare år återvänt till Sveriges Radio och arbetat för P1 och Radio Stockholm. (PM)
-
Fotbollstränaren Roland Nilsson fyller 42 år på söndag (27/11).
Stockholm (PM)
Roland Nilsson var en klippa som högerback i det svenska landslaget och gjorde 116 landskamper under nästan 15 år. Han var med i VM-laget 1994 som tog brons. Förutom att spela med IFK Göteborg och Helsingborg var Nilsson proffs i England och blev efter karriären oväntat tränare för Coventry i division ett. Numera är han framgångsrik tränare i Gais, som gick upp i Allsvenskan tidigare i höst. (PM)
-
Sångerskan Sanna Nielsen fyller 21 år på söndag (27/11).
Stockholm (PM)
Sanna Nielsen var ett musikaliskt underbarn som redan elva år gammal låg på Svensktoppen med "Till en fågel". Sedan blev det tyst tills comebacken 2001 då hon kom trea i Melodifestivalen med "I går, i dag". Hon var med även 2003 och tävlade i år med Fredrik Kempe. (PM)
-

Bildtexter:

fd051127_1.jpg
Sanna Nielsen
Foto: Janerik Henriksson/Scanpix

Mer läsning

Annons