Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar tisdag 14 juni 2005

/

Annons
Skådespelerskan Suzanne Reuter fyller 53 år på tisdag (14/6).
Stockholm (PM)
Suzanne Reuter är en av våra mest anlitade skådespelerskor. Senast i den populära tv-serien "Cleo". På scen har hon varit vår största komedienne - med fruktbara samarbeten med "Lorry"-gänget och Robert Gustafsson i bland annat "Hotelliggaren" och "Maken till fruar". (PM)
-
Artisten Boy George fyller 44 år på tisdag (14/6).
Stockholm (PM)
Boy George slog igenom som spektakulär popsångare i 80-talsbandet Culture Club. Efter hits som "Do you really want to hurt me" och "Karma chameleon" splittrades bandet efter interna stridigheter och drogproblem i mitten av 80-talet. Boy George har fortsatt på egen hand med varierande framgång i olika genrer. I slutet av 90-talet återförenades Culture Club för en nostalgiturné i USA. (PM)
-
Programledaren Kristian Luuk fyller 39 år på tisdag (14/6).
Stockholm (PM)
Kristian Luuk studerade vid Handelshögskolan i Stockholm och skulle bli ekonom, men i stället ägnade han sig åt tidningar, radio och humor under studietiden. Han blev sedermera programledare för humorprogrammet "Hassan" i radio, gick vidare till "Knesset" i ZTV och "Sen kväll med Luuk" i TV4. I vår har han och kollegan Carina Berg gjort aktuella intervjuer i "God natt, Sverige". (PM)
-
Fotbollspelaren Håkan Mild fyller 34 år på tisdag (14/6).
Stockholm (PM)
Håkan Mild var under många år en kultfigur i landslaget, en slitvarg som var med redan i USA-VM 1994, där han missade en straff mot Rumänien i kvartsfinalen. Håkan Mild kommer från Trollhättan och har varit proffs i både Schweiz, Spanien och England. Nu spelar han i IFK Göteborg där han är en viktig kugge i laget. (PM)
-

Bildtexter:

fd050614_1.jpg
Boy George
Foto: Michael Crabtree/Reuters

Mer läsning

Annons