Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar torsdag 17 mars

Annons
Musikproducenten Bruno Glenmark fyller 67 år på torsdag (17/3).
Stockholm (PM)
Bruno Glenmark var både artist, producent och skivbolagsdirektör på 60-, 70- och 80-talen. Han är gift med Ann-Louise Hanson och är farbror till Anders och Karin Glenmark. Tillsammans uppträdde de som Glenmarks på 70-talet och hade "Gammaldags musik" som största hit. Numera är han pensionerad och bor mesta tiden av året i Frankrike. (PM)
Skådespelaren Patrick Duffy fyller 56 år på torsdag (17/3).
Stockholm (PM)
Patrick Duffy är mer känd som Bobby Ewings. Mellan 1978 och 91 spelade han JR:s godtrogna lillebror i världssuccén "Dallas". Det blev en sådan succé att han har haft svårt att få andra roller. I några år gjorde han tv-serien "Lugn i stormen", men sedan dess har det blivit några "Dallas"-filmer i amerikansk tv. Han har dessutom inlett en karriär som romanförfattare. (PM)
Skådespelerskan Sissela Kyle fyller 48 år på torsdag (17/3).
Stockholm (PM)
Sissela Kyles namn finns alltid med när titeln Sveriges roligaste kvinna ska sättas på någon. I två år var hon engagerad på Hamburger Börs i Stockholm där "REA" drivit med allt och alla. Och sen var hon med i Lasse Berghagens "Chinarevyn". Men hon har också gjort "Grogg" med Robert Gustafsson och spelat Tjechov på Boulevardteatern i Stockholm. De första rollerna i tv var faktiskt i julkalendern med Staffan & Bengt samt i pionjärsåpan "Lösa förbindelser". (PM)
Skådespelaren Rob Lowe fyller 41 år på torsdag (17/3).
Stockholm (PM)
Rob Lowe var en av 80-talets mest omsvärmade unga skådespelare, en i det legendariska Brat Pack-gänget som gjorde banala ungdomsfilmer, såsom "St Elmos fire" och "Youngblood". Sedan gick karriären i stå när han blev äldre och inte fick samma stora roller. Häromåret gjorde Rob Lowe stor comeback i den prisbelönta tv-serien "Vita huset", som han nu har lämnat. (PM)
-

Bildtexter:

fd050317_1.jpg
Skådespelerskan Sissela Kyle fyller 48 år på torsdag (17/3).
Foto Janerik Henriksson/Scanpix

Mer läsning

Annons