Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Födelsedagar torsdag 28 juli

/

Annons
Skådespelaren Gösta Ekman fyller 66 år på torsdag (28/7).
Stockholm (PM)
Gösta Ekman har själv sagt att han var känd redan som spermie, eftersom han var son till den store Hasse Ekman. Han följde i släktens fotspår och har blivit en av våra mest älskade skådespelare, i dramatiska roller, men mest i komedier. Ofta med Hasseåtage på scen och i film, som Papphammar, i "Jönssonligan". Filmen "Asta Nilssons sällskap" i regi av honom själv och hustrun Marie-Louise blev hans sista. Nu har Gösta Ekman gått i pension. PM)
-
Företagsledaren Marcus Storch fyller 63 år på torsdag (28/7).
Stockholm (PM)
Marcus Storch var vd för Aga i drygt 15 år från 1981. Han arbetade på företaget sedan 1968. Från grunden är han civilingenjör och blev ett styrelseproffs med uppdrag i Industrivärden, Samhall och Gullspångs Kraft. Dessutom har Marcus Storch varit en flitig samhällsdebattör som bland annat kritiserat rationaliseringen inom sjukvården. (PM)
-
Magikern Joe Labero fyller 42 år på torsdag (28/7).
Stockholm (PM)
Joe Labero föddes som Lars Bengt Roland Johansson i Alvesta, men behövde ett artistnamn när han gav sig in i artistbranschen. 1991 kom det stora genombrottet med "A magic night"-showen i Stockholm. När Sverige var erövrat gav sig Joe Labero utomlands, till exempel med Robert Wells, och har bland annat uppträtt i Australien i flera omgångar. (PM)
-

Bildtexter:

fd050728_1.jpg
Gösta Ekman
Foto: Janerik Henriksson/Scanpix

Mer läsning

Annons