Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Göran Hedman har avlidit

Annons
Göran Hedman, Frösön, har efter en tids sjukdom avlidit 60 år gammal. Han avled i hemmet i närvaro av sina närmast anhöriga.
Han föddes i Järpen och växte upp med föräldrarna Ture och Karin och lillasyster Kerstin. Efter skolåren bar det av till Östersund för studier på tekniskt gymnasium och värnplikt på A4.
1968 började Göran som ingenjör på Svenska Fläktfabriken i Sundsvall. Detta företag blev han trogen genom år av ägar- och namnbyten. Tiden som anställd blev drygt 36 år.
1969 gifte han sig med Gunilla. De fick tre barn och 1976 flyttade familjen tillbaka till Östersund.
Efter skilsmässan 1987 flyttade Göran ihop med Majvor, som blev hans följeslagerska livet ut. 2001 föddes barnbarnet Evelina som blev till ett stort glädjeämne för honom.
Vid sidan av jobb och familj hade Göran ett stort engagemang i föreningslivet. Korpen, flera bostadsrättsföreningar och Frivilliga automobilkåren var några som fick nytta av hans energi.
På fritiden tyckte Göran mycket om att springa. Trots att han var sprinter av naturen trivdes han bäst med de längre sträckorna. De första åren sprang han för Trångsvikens IF för att sedan byta till byalaget Åse-Trång. Löpandet gick utmärkt att kombinera med hans andra stora semesterintressen, att köra bil och tälta.
In i slutet behöll Göran sitt goda humör och sin torra men varma humor.
Närmast sörjande är sambon Majvor, barnen Anna med familj, Erik och Johannes med fru Maria, Majvors döttrar Carina, Christina och Camilla, hennes mor Gunhild, barnens mor Gunilla, syster Kerstin med familj samt övrig släkt och vänner.

Mer läsning

Annons