Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gunnar Forslin har avlidit

/

Annons
Gunnar Forslin, Sundsvall, har avlidit nyss fyllda 68 år.
Han var född i Sveg och växte upp tillsammans med sina syskon Eivor och Jan. Föräldrarna Emma och Hans Forslin hade en livsmedelsbutik i Sveg. Efter avslutad skolgång började Gunnar jobba vid Bulten i Hallstahammar. Senare flyttade han till Karlskoga och arbetade vid Bofors vapenfabrik.
Han gifte sig med Marianne, född Pålsson, från Hede. I början av 1960-talet bosatte de sig i Västerås, där äldste sonen Mikael föddes. Efter fem år i Forsa, Hudiksvall, där Gunnar var verksam vid Holmafabriken, kom de 1970 till Sundsvall. Här föddes andre sonen Peter. Familjen köpte hus på Torsvägen i Granlo, där Gunnar var bosatt fram till sin bortgång. Makan avled 1996.
I Sundsvall jobbade Gunnar först vid Skandia och blev senare försäljningschef vid AM International.
Gunnar Forslin tyckte mycket om att snickra och byggde 1972 en sportstuga i hustruns tidigare hemtrakter i Söderhögen, Jämtland. Han hjälpte även vänner, bekanta och sönerna att bygga. Andra stora intressen var musik och foto samt släktforskning. Han tyckte om att vara aktiv och tog sig för med saker. Efter hustruns bortgång åkte han utomlands och på bilsemester, bland annat till Treriksröset och Göteborg.
Närmast sörjande är sönerna Mikael och Peter med familjer samt övrig släkt och vänner.

Mer läsning

Annons