Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Heidi Jonsson 40 år

Annons
Heidi Jonsson, född Mattsson, fyller 40 år i dag.
Hon är född och uppvuxen i Sundsvall, med sin far Gösta och sin syster Irene.
Under uppväxttiden reste familjen mycket till Tyskland, där Heidis släktingar kommer ifrån. Men även alperna och Långsjön utanför Matfors var väl besökta resemål.
Efter gymnasiets slut åkte Heidi till Canada som au-pair. Den kontakten har Heidi vidhållit eftersom lillasyster Irene numera är gift och bosatt i Toronto.
Under vistelsen i Canada inträffade en händelse som har fortsatt prägla hennes vuxna liv. Hon dansade med Chippendales. Och när de, några år senare, uppträdde i Sundsvall, ordnade Heidi sammankomst för tjejerna på jobbet.
Väl hemkommen 1985 började Heidi sin yrkeskarriär på JC. Lönen räckte aldrig till, men hon hade väldigt snygga kläder.
1988 började hon på Sunds Defibrator där hon träffade sitt livs kärlek, Mats. De har hittills fått två barn, Sofie född 1990 och Joakim född 1992.
Heidis fritidsintressen är villan i Bredsand, det nybyggda sommarstället i Långsjön, golf samt barnens fritidsintressen.
I dag jobbar hon på Metso (tidigare Sunds Defibrator) som inköpare, men lönen verkar fortfarande inte räcka till. Men det har Heidi löst med sitt nyfunna intresse, att säljer Tupperware. Hur det går med förtjänsten förtäljer inte historien, men avundsjukan är stor när Heidi sveper in i lunchrummet med sina hippa burkar.
På lördag går festen av stapeln, då hon firas av vänner och bekanta.

Mer läsning

Annons