Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johnny Jonsson har avlidit

/

Annons
Johnny Jonsson, Timrå, har avlidit i en ålder av 67 år.
Han var född i Falun och kom som ett-åring med sin familj till Alnö. Han förblev Alnö trogen livet igenom, förutom det sista året då sjukdom tvingade honom att tillsammans med hustrun flytta till lägenhet i Timrå.
Som pojke gick han i Kyrkskolan på Alnö och började redan då spela dragspel. Efter skolan kom han först till Johannedalsågen, därpå Fromells Verkstäder och SJ. Sin militärtjänstgöring gjorde han vid I21 i Boden. Han muckade i mars 1959 och samma år träffade han sin blivande fru, Gurli Vedin från Skönsberg. De gifte sig 1962 och fick två pojkar. Familjen bodde en period på norra Alnö innan de köpte huset i Ankarsvik 1985.
Efter sin militärtjänstgöring började Johnny Jonsson jobba som truckförare vid Ortvikens pappersbruk. När den nya terminalen byggdes i Tunadal flyttade han dit och var kvar där fram till sin pensionering 1998.
Johnny Jonsson tyckte om att fiska och tillsammans med hustrun åkte han iväg på fiskeresor i husvagn. Utlandsresor, framför allt till olika Medelhavsländer, var också ett stort nöje. Familjen hade även som tradition att varje sommar tillbringa några veckor i Johnnys hembygd i Dalarna.
Närmast sörjande är hustrun Gurli, sönerna Roine och Reine med familjer samt övrig släkt och vänner.

Mer läsning

Annons