Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Leif Nordström har avlidit

Annons
Leif Nordström, Bosvedjan, Sundsvall, har som tidigare meddelats på nyhetsplats omkommit i tsunamin i Thailand. Han var 63 år gammal.
Han var född i Hassela och bodde som barn även i Långsjön innan familjen bosatte sig på Södermalm i Sundsvall, där Leif växte upp. Han var näst äldst av tre bröder och en syster. Tillsammans med sina bröder startade han en bilverkstad. Genom åren hade han många olika jobb, bland annat som reparatör vid TV-tjänst på Storgatan och vid LM Ericsson, innan han kom till Securitas, där han jobbade som väktare, montör och banksäljare. I drygt 20 år var han verksam där, tills avdelningen lades ner i mitten av 1990-talet. Några år senare blev han sjukpensionär.
Leif var känd som en mycket levnadsglad människa. Att njuta av livet var viktigt och långa resor till exotiska platser hörde till detta. Han har besökt stora delar av världen och sett (platser) som Bali, Hawaii och USA men favoritstället var Gambia i Afrika. Med på resan i Thailand var flickvännen Siv Falk, som också omkom i katastrofen.
Han var en friluftsmänniska och trivdes ute i naturen, fiske var en kär hobby. Ett annat stort intresse var trav.
Han gifte sig i unga år, 1964, med Gerd Wikner, från Dorotea, Lappland. Paret fick två söner men gick senare skilda vägar. I mitten av 1980-talet träffade han Lovis Näsström och de gifte sig 1996. Hon avled i februari 2004. Lovis hade en konst- och hantverksaffär och genom henne fick han upp ögonen för genuin slöjd och konsthantverk, som han sedan värnade extra mycket om.
Närmast sörjande är sönerna Torbjörn med hustru Karin och Jörgen med sambo Åsa, barnbarn samt övrig släkt och vänner.

Mer läsning

Annons