Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Margareta Nordström har avlidit

Annons
Margareta Nordström, född Andersson, Sundsvall, har avlidit i en ålder av 78 år.
Hon föddes i Ljustorp och växte upp i en stor syskonskara. Familjen flyttade en del under hennes uppväxtår och bodde bland annat i Solum, Kovland, och Knävland, Töva. Håvid på Alnö var också bostadsort under en period.
1951 gifte hon sig med Elis Nordström från Västansjö, Nora. Paret byggde hus i Kovland 1962 och Margareta bodde där fram till makens bortgång 1999. Då flyttade hon till lägenhet i Kovland och för tre år sedan bosatte hon sig i Granlo.
Efter flytten till Kovland började Margareta arbeta vid ortens ica-butik. De sista tio åren innan sin pensionering jobbade hon i kiosken på äldreboendet Kristinelund i Nacksta.
Som ung arbetade Margareta som sömmerska och handarbete var ett stort intresse från barnsben. Hon stickade, vävde, sydde näversöm och lampskärmar och hjälpte vänner och bekanta med lagningar. Som pensionär kunde hon ägna hela dagarna åt handarbete och konsthantverk.
Under många år skötte hon tillsammans med maken gåbingon i Kovlandsparken. Margareta var också under många år scout- och mulleledare. Hon satt med i Sättnas majblommekommitté samt var medlem i Sättna PRO.
Närmast sörjande är barnen Anita, Håkan, Annica och Hans med familjer samt övrig släkt och vänner.

Mer läsning

Annons