Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mats Lundberg 50 år

Annons
50 år fyller i dag Mats Lundberg, Bredsand, Sundsvall
Jubilaren är född och uppvuxen på Fläsian och bor i dag i övre Bredsand med frun Christina och katten Junior. Han arbetar åt Sundsvall Energi Elnät, något han gjort sedan tonåren. Om det är att betrakta som en styrka eller svaghet vet han inte.
Mats är en förenings- och idrottsmänniska sedan barnsben. Som ung och upp till seniornivå tävlade han i längdskidor för Stockvik, där han senare blev tränare för olika ungdomsgrupper. Även i dag är det ideellt föreningsarbete som Mats brinner för. Sedan något år tillbaka är han spinningledare hos Friskis&Svettis i Sundsvall vilket han verkligen tycker är roligt. Förutom allt sportande med spinning, jympa, skidor med mera spenderas en stor del av fritiden i sommarstugan på Högön utanför Juniskär. Där är det alltid olika projekt på gång och det blir en hel del fiske och bastubad.
Vid årsskiftet förverkligades drömresan, en jorden runt-resa med stopp i Australien, Nya Zeeland, Cook-öarna och USA.
Födelsedagen firas en dag i efterhand med öppet hus på Högön fredag den 10 juni. Närmast att gratulera på födelsedagen är hustrun Christina samt barnen Caroline och Lars med respektive.

Mer läsning

Annons