Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mikael Olsson 18 år

/

18 år fyller i dag Mikael Olsson, Sundsvall.

Annons
Micke är en kille som gillar doften av diesel. Han går i gymnasiet på Västermalms skola, fordonsprogrammet, tranportteknisk inriktning, där han utbildar sig till lastbilschaufför. Redan som liten fick han följa med mamma när hon körde lastbil.
Just nu hägrar det eftertraktade körkortet för personbil. Sedan hoppas han även hinna ta truckkort så han kan jobba som truckförare under sommarlovet.
Micke är uppvuxen på Skönsberg där han bor med sin mamma, låtsaspappa och låtsaslillasyster plus katterna Tyson och Gizmo.
På fritiden umgås han med sina vänner och ibland drar han iväg på ett styrketräningspass. Om man frågar Micke vad han är bra på, så är det nog att han är en bra kompis som man kan lita på. Han skulle inte vilja vara någon annan, utan är nöjd som han är.
Hans roligaste minne var när han fick följa med en kompis och hans familj till Kina. En sådan sak händer nog bara en gång i livet, och han fick uppleva både Peking och Shanghai.
Till helgen så blir det kalas i dagarna tre för att alla vänner och släktingar ska få plats.
Han har en bil som står och väntar och har önskat sig bilstereo och schyssta högtalare till den, han har blandad musiksmak så det lär spelas allt från hårdrock till country på stereon.
Som mål i livet har Micke att klara av sin utbildning, få ett arbete som lastbilschaufför, kunna resa, skaffa fru, hus och barn.

Mer läsning

Annons