Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord över Tino Lindeman

/

Annons
En alltför ung boxningskamrat har i en tragisk trafikolycka tagits ifrån oss. Tino Lindeman skulle ha fyllt 18 år i november.
Tino började sin boxningskarriär i Njurunda boxningsklubb som 10-åring. 2002 flyttade han till Sundsvall och bytte då också klubb. Tino gick ett stort antal diplommatcher och som matchboxare hann han med 17 matcher. Han vann guld bland annat i Mattias minnes cup i Timrå och Angered centrum box cup i Göteborg.
Som 16-åring blev Tino svensk ungdomsmästare i december 2003 och sin sista match gjorde han i sitt första juniorlandslagsuppdrag i mars 2004. Efter ett ofrivilligt uppehåll under förra säsongen var han nu beredd att återuppta träningen och satsa mot nya mål.
I Njurunda boxningsklubb och Sundsvalls boxningsklubb kommer Tino att vara ihågkommen som killen som kom till träningen med ett leende på läpparna. Han höll humöret uppe även när det var slitsamma träningar. Han hade goda förutsättningar att bli en mycket bra boxare.
Tino var även omtänksam mot sina klubbkamrater. När vi var ute på tävlingar och inte Tino var med, ringde han varje dag och frågade hur det hade gått. Han ringde ofta oss tränare för att prata lite.
Våra tankar går till Tinos familj och släktingar. I våra minnen kommer han alltid att leva kvar.

Christer Starrin, Sundsvalls boxningsklubb

Mer läsning

Annons