Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord Örjan Sellstedt

/

Mitt i den varmaste sommaren på över 100 år lämnade vår käre bror Örjan Sellstedt, boende i Timrå, bördig från Slättmon, hastigt oss i en ålder av 59 år. Närmast anhöriga är dotter och syskon med familjer.

Annons

Örjan gick gymnasiet i Sundsvall och gick ut med kunskaper i både metall- och snickeriarbete. Han jobbade på Palmer och Lindberg några år, men sökte sig till SJ där han jobbade och trivdes väl i ett 15-tal år.

Saknaden och sorgen är stor, speciellt i denna tid när älgjakten är på gång och vi vet hur gärna han skulle ha velat vara med på ett pass. Av särskilt intresse var fisket i skogstjärnarna och skogen uppe på Fuskberget i Slättmon. Men kärast av allt och alla för Örjan var ändå dottern Sara.

Förlusten av Örjan som vår bror i syskonskaran är outsäglig. Han var älskad och omtyckt av alla. Vi behåller det ljusa minnet av Örjan i våra hjärtan.

Vi i syskonskaran som sörjer är framlidna storasyster Gun-Britt med barnen Anna, Maria och Karin med familjer, storebror Stig med fru Christina och sönerna Stefan, Mikael, Thomas och Fredrik med familjer, broder Roger och Anne-Marie, framlidne brodern Tord med fru Gudrun samt barnen Andreas och Erika med familjer, Anita med barnen Angelica och Alexander, lillasyster Karin med sönerna Daniel och Mattias med familjer.

Syskonskaran genom Anita

Mer läsning

Annons