Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det babygym och babysim som gäller!

Om hon hinner blir det lite bio, något restaurangbesök och ett pass på Träningsverket. Annars handlar det mesta om Liam och Frida, babysång och babysim för Karina Göransson från Sundsvall som fyller 40 i dag.

Annons
Karina växte upp i villan på Södra Järnvägsgatan 69 med mamma Karin, pappa Lars-Göran, lillasyster Gunilla och labradoren Elta.
Hon berättar om hur mycket familjen var ute i naturen. På somrarna reste de mellan sina sommarstugor i Nordanede respektive Saltvik, utanför Härnösand. Och på vintrarna for de till fjällen.
Karina har alltid gillat språk. Så hon gick den humanistiska linjen på gymnasiet och under ett år var hon utbytesstudent i New York.
Efter gymnasiet har Karina provat på många sysselsättningar. Hon har gått en restaurangutbildning, jobbat som nattportier och lärarvikarie, gått en reseledarutbildning och varit vårdare på Sidsjö sjukhus och varit sångerska i coverbandet No Comments.
1989 började hon på Informationslinjen på högskolan i Sundsvall, och tog examen 1991. Karina blev kvar på MKV - avdelningen för medie- och kommunikation för att jobba som adjunkt med kurser i grafisk design och hon blev även programansvarig för dessa kurser.
För tre år sedan mötte hon mannen i sitt liv; Lars Persson från Töva, och två barn har de fått, Liam, snart två år och Frida, 6 månader. Karina har varit mammaledig i snart två år och ska vara hemma ett år till. Nu fylls dagarna av aktiviteter med barnen. 40-årsdagen firas med familjen någonstans i Stockholm.

Fakta Karina Göransson
Bor: Bergsgatan i Sundsvall
Familj: sambon Lars Persson och barnen Liam, snart 2 år, och Frida, 7 mån
Gillar: familjen, träning, bio- och restaurangbesök
Aktuell: fyller 40 år i dag

Mer läsning

Annons