Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ST gratulerar Stig Fagerström

Timrås kommunchef Stig Fagerström, Sörberge, fyller 50 år den 28 april. Födelsedagen börjar han fira redan i kväll, med öppet hus i Rättargården på Lögdö bruk.

Annons
Han växte upp i Korsnäs, Svenska Österbotten, Finland, och kom till Sverige som 6-åring. Här blev det gymnasiestudier i Fagersta och sedan universitet i Uppsala. 1981 tog han sin jur kand- examen. Nu arbetar han som personal- och kommunchef i Timrå kommun.
Idrott är en passion, då framför allt ishockey. Han har varit engagerad i Sunds IF, som tränare och ledare inom ungdomsfotbollen. Åtta maratonlopp har han hunnit med, sex i Stockholm och två i Söderhamn.
Nu bygger han tillsammans med hustrun Helen ett gemensamt drömhus i Åvikebukten. Helen arbetar också kommunalt, som gruppchef på löne- och pensionsavdelningen, men hon håller sig till Sundsvalls kommun. Dottern Malin jobbar som socionom i Göteborg och sonen Marcus är snart färdig civilekonom. Sonen Mathias var tidigare målvakt i Timrå IK och Sundsvall Hockey. Nu studerar han vid Uppsala universitet.
Efter festligheterna i kväll åker Stig med familjen till Prag, där födelsedagen kommer att avnjutas.

Fakta Stig Fagerström
Bor: Musterigatan i Sörberge
Familj: hustrun Helen och barnen Malin, Marcus och Mathias
Gör: bygger drömhus
Aktuell: firar den kommande 50-årsdagen i kväll

Mer läsning

Annons