Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till minne av Anne-Christine Svensson

Annons
Anne-Christine Svensson, Sundsvall, har avlidit i en ålder av 59 år. Hon sörjes och saknas närmast av maken Stefan, dottern Anette, svärsonen Magnus samt barnbarnet Alva.
***
Det Anne-Christine värnade mest om i livet var familjen och hemmet. Hon tyckte om att pyssla om oss med god mat och mycket omtanke och fick alla att må bra med sitt glada skratt. Hon var den snällaste och mest osjälviska person man kan tänka sig, som alltid ställde upp för alla omkring sig. Ofta tog hon bussen till Stockholm för att umgås med sitt älskade barnbarn Alva. Henne skämde hon bort på alla sätt som står till buds.
Anne-Christine läste mycket och var fenomenal på korsord. Hon var också otroligt allmänbildad, vilket tydligt visade sig när vi spelade den typen av sällskapsspel. Hon promenerade och motionerade varje dag, men bäst trivdes hon med fingrarna i jorden eller med något bra att läsa, sittandes i solen på altanen hemma eller med familjen omkring sig i sommarparadiset i Kvitsle vid Storsjöns strand. Senast under påskveckan var vi alla där tillsammans och njöt av fjällen, solen och hennes goda matlagning.
Anne-Christine växte upp i Undersåker i Jämtland och efter realexamen i Järpen flyttade hon med man och barn till Sundsvall 1967. I mitten av 70-talet började hon arbeta som stans-operatris på Skogsbrukets Datacentral. "Anki" var en mycket omtyckt och duktig medarbetare och blev senare både stans-ledare och sektionschef för stans-verksamheten i Sundsvall. I över 30 år arbetade hon på företaget, som senare via ett antal ombildningar och namnbyten hette SchlumbergerSema. När stans-verksamheten i Sundsvall lades ner övergick hon till flera olika tjänster under åren som följde. Det har sagts att hon alltid var så positiv och engagerad och att hon gärna gav sig i kast med nya arbetsuppgifter. Hennes sista år på företaget arbetade hon som assistent åt platschefen.
Anne-Christine var även medlem i Rebeckalogen nr 26 Vängåvan i närmare 10 års tid. Logen låter hälsa att de mottagit budet om hennes bortgång med stor smärta och sorg och att hon som Rebeckasyster alltid gav stor värme genom sin vänskap, sin kärlek och sin sanning.

Anette Seger

Mer läsning

Annons