Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till minne av Kjell Åsberg

Annons
Kjell Åsberg, Matfors, har avlidit efter en kort tids sjukdom i cancer 62 år gammal. Hans närmaste är hustrun Britt, barnen Peter, Lena och Henrik med familjer, syskon, svärmor och övrig släkt.
***
Kjell var född och uppvuxen i Stöde. Efter avslutad skolgång gick han en yrkesutbildning med inriktning mot svetsning, som sedan blev grunden för hans yrkesverksamma liv. Han startade tillsammans med sin hustru, egen firma med inriktning på installationsverksamhet, Åsbergs Industrirör AB, i Rude, Matfors. Allt eftersom företaget utvecklades har allt större del av verksamheten förlagts till kraftindustrin. Kjell har genom sin yrkesskicklighet och sitt intresse kunnat ta på sig mer omfattande arbetsuppgifter och eftersom företaget alltid gjort ett bra arbete har han fått förnyat förtroende från sina uppdragsgivare.
Fritiden tillbringade Kjell gärna med familjen i släktens sommarstuga i Gissjö eller i fjällstugan i Vemdalen. Hans stora intresse förutom familjen var jakten och naturen.
En god familjefar, släktkär vän, jaktkamrat och arbetskamrat har alltför tidigt lämnat oss. Men vi alla som fick förmånen att lära känna honom kan vittna om att han tillhörde den grupp av människor om vilka det endast finns gott att säga. Hans starka och generösa personlighet finns kvar i minnet hos oss och saknaden är stor.

Familjen Nordin gm Anders o Bo

Mer läsning

Annons