Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till minne av Sven Norling

Sven Norling, Hammarö, har hastigt och oväntat avlidit knappt 23 år gammal. Närmast sörjande är en dotter, mamma, pappa och systrar.

Annons
Sven härstammade på fädernet från en gammal jordbrukarsläkt i Dalarna. På mödernet hade han sina rötter i Västergötland. Han växte upp på Hammarö och gick ut grundskolan där, för att sedan fortsätta med gymnasiestudier och högskolestudier i Karlstad/Sundsvall. Han var just i färd med att avsluta studier till en civilekonomexamen vid Mittuniversitetet då döden stoppade ett liv, rikt på framtida möjligheter. I det praktiska var han kreativ och ordningsam. Man kunde alltid lita på Sven. Han svek aldrig ett förtroende eller löfte, och han var hjälpsam och förstående om någon i hans närhet hade problem.
Sven Norling tillhörde den generation svenskar som växt upp i en alltmer föränderlig tillvaro. Sven såg dock nästan alltid rätt igenom surret, in till kärnan. Han visste om sin talang, och det var inte lätt att få ändring på honom när han väl tyckt sig se hur något var och fungerade. Det var inte lätt att vinna en diskussion mot Sven.
Bakom den säkra ytan fanns en oro, ett tvivel, en ensamhet och en saknad av egen lugn hamn. Det var ett tungsinne som nötte, även om han dolde det väl. Eländet glimmade väl till någon gång, men ingen av oss närmaste förstod allvaret. Hans bortgång lämnar oss, hans familj och vänner, i outsäglig saknad och förtvivlan.

Tommy Andresen

Mer läsning

Annons