Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torbjörn Bohlin har avlidit

/

Annons
Torbjörn Bohlin, Sundsvall, har avlidit i en ålder av 67 år.
Han var född i Sandslån, Ångermanland, och växte upp i en syskonskara av fyra bröder. Som ung pojke arbetade han under somrarna vid Sandslåns sorteringsverk. Han studerade i Härnösand och tog sin examen där. Därefter flyttade han till Sundsvall och jobbade vid ASG som transportkonsulent. Under en längre tid bodde han i Gävle där han arbetade för samma företag. Han byggde villa och båt och ingick även äktenskap. Familjen bodde även under en 12-årsperiod i östra Jämtland då Torbjörn arbetade för Östfrakt i Kälarne.
Han var verksam i bygden bland annat som ordförande i Håsjö sportklubb och i Östansjös samfällighetsförening.
Hans stora fritidsintressen var sport och båtar.
2003 gick Torbjörn i pension och såg sin chans att få ägna sig mer åt båtar. Han återvände till Sundsvall, köpte båt och blev medlem i Ortvikens motorbåtsklubb.
Han drabbades av svår sjukdom med trots detta var han alltid glad och positiv. Han arbetade vidare på sin båt, för till sommaren skulle han ut med den. Till slut besegrade dock sjukdomen honom och han fick somna in lugnt och stilla.
Torbjörn lämnar ett stort tomrum efter sig och sörjes närmast av hustrun Yvonne, barnen med familjer samt övrig släkt och vänner.

Mer läsning

Annons