Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sluta döda barn och ungdomar

Annons

Just nu är det sex miljoner flyktingar på väg till centrala och norra Europas länder, särskilt till Tyskland och Sverige. Många av dem är från Syrien. Man blir upprörd när man kollar på tv eller på andra sociala medier när många barn och ungdomar blir dödade. Det är fruktansvärt. De har förlorat sina föräldrar, systrar och bröder.

Man får fruktansvärt ont i hjärtat, när man inser vad terrorgrupperna gör, särskilt ISI-gruppen. Eftersom jag själv varit i en sådan situation och förlorat min familj och var tvungen att flytta hemifrån, kan jag känna barnens sorg. Efter allt detta, frågar man sig själv varför sådant händer. Vem krigar terrorgruppen mot? Efter Paristerrorn, som den idiotiska gruppen (ISI) gjorde, där många människor blev mördade och skadade, finns möjligheten att de kommer till Sverige och bombar oss. Men vi har glömt att de bara är en liten grupp jämfört med vår befolkning.

Det är dags att stå upp och säga nej mot terrorn, stoppa dem och rädda alla barn i hela världen. Vi barn och ungdomar måste tvinga våra föräldrar att göra något!

Ruhullah

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel