Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slutsignal

Timrå IK–Färjestads BK 0–1 (0–1, 0–1, 0–1)

Ganska jämn period där Färjestad har fler skott mot mål, men Timrå har de klart farligaste lägena utan att få utdelning. Det fick däremot Färjestad med tre minuter kvar. Oscar Sundh passade rakt i gapet på en Färjestadsspelare, FBK kom två mot en mot Tomas Skogs där Arto Laatikainen släppte till veteranen Jörgen Jönsson, som tvärtstannade vid Backlund och la pucken åt bortre stolpen där tillrusande Skogs oturligt stötte in pucken.

Långtifrån en av Timrå IK:s bästa perioder den här vintern. Skapar väldigt få chanser, och inte ens två minuters spel i power play genererar några farligheter mot FBK:s målvakt Reinhard Divis. Ett mål faller trots det och det är återigen bortalaget som gör det. Jonas Holös rundar kassen där Johan Backlund går ut på sin vänstra stolpe och fastnar. Backlund kastar sig tillbaka, tar första skottet från Holös, men är chanslös på returen.

Ett riktigt bottennapp. Timrå lyckas bara få iväg tre skott och då är det svårt att vända underlägen. Den sömniga perioden avslutas när Lee Goren trycker in 0-3 mellan benskydden på Johan Backlund. Då är matchen redan avgjord.

Johan Backlund 3

Eric Moe (b) 3

Mikko Lehtonen (b) 2

Petr Tenkart (f) 2

Mika Pyörälä (c) 2

Björn Svensson (f) 1

Dennis Persson (b) 3

Kimmo Lotvonen (b) 2

Timo Pärssinen (f) 1

Håkan Bogg (c) 2

Fredrik Hynning (f) 1

Tomas Skogs (b) 2

Sebastian Erixon (b) 2

Anton Axelsson (f) 1

Johan Andersson (c) 2

Oscar Sundh (f) 1

Anton Lander (f) 2

Jesper Samuelsson (c) 2

Magnus Pääjärvi-Svensson (f) 2

Erik Andersson (f) -

Magnus Åkerlund (mv) x

Fredrik Jonsson, Maria Nordström.

Ett riktigt bottennapp. Bedrövligt.

Lee Goren, Färjestad.