Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Slutspurt inför uppehållet när Timrå tar emot Pantern

Nykomlingarna Pantern står för motståndet när Timrå IK samlar ihop de sista spillrorna av kraft inför den sista matchen innan landslagsuppehållet.
– De har bra fart, bra passningsspel, det är ett bra hockeylag, säger Timråtränaren Roger Forsberg.

Timrå gästade Malmö och Pantern i slutet på september och det blev en uddamålsförlust och hemresa med 1–2 i bagaget.

– Pantern är en bra nykomling, de är rätt så tunga, säger Forsberg till Timrås hemsida om motståndet som överraskat på många under hösten.

Malmölaget ligger i dagsläget sexa i tabellen med 30 inspelade poäng. Timrå är tolva med tio färre på kontot.

– Vi ska sätta fokus på det vi ska göra själva, vi vill ha ett eget spel att luta oss tillbaka på. Samtidigt har vi förbättringspotential, säger Forsberg.

Efter fredagsmatchen mot Pantern väntar först en ledig helg, sedan en vecka fri från matcher innan det hela startar upp med tre matcher på fem dagar. Oskarshamn borta den 10 november, Tingsryd hemma den 12:e och Vita Hästen borta den 14:e.

Intensivt så det förslår.

– Vi siktar på en träningsvecka med fys och is och ska bland annat gnugga power play i lugn och ro. Novemberuppehållet kommer alltid bra, det har varit mycket resor, mycket tid i buss och match var och varannan dag, säger Roger Forsberg.